Privacybeleid
3
privacy-policy,page-template-default,page,page-id-3,theme-bridge,bridge-core-1.0.6,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

PRIVACY STATEMENT

Het onderstaande privacy beleid is van toepassing op alle sitebezoeken, transacties en overeenkomsten met Zeeuwsebeads.nl
Zeeuwsebeads.nl verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, prospects en andere contactpersonen.
In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Zeeuwsebeads.nl wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

 

Algemeen

Zeeuwsebeads.nl gebruikt gegevens over bezoekers van zijn websites nimmer om aanbiedingen van producten of diensten toe te sturen
(direct marketing, e-mail spam e.d.).
Zeeuwsebeads.nl stelt gegevens over bezoekers van zijn websites niet aan derden ter beschikking.

Zeeuwsebeads.nl verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, en bankgegevens met betrekking tot eerdere bestellingen.
Als je gebruik maakt van ons contactformulier kan Zeeuwsebeads.nl de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Zeeuwsebeads.nl, kan Zeeuwsebeads.nl aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze website.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt.

 

Web bezoek

Wanneer u de Zeeuwse Beads website bezoekt dan worden de technische kenmerken van uw bezoek in zogenaamde logfiles op de servers van qputer bijgehouden. Deze gegevens worden uitsluitend ten behoeve van statistische analyses gedurende enkele maanden bewaard. Zeeuwsebeads.nl gaat niet na (als dat al zou kunnen) wie welk ip-adres op welk moment gebruikt en wij herleiden deze gegevens dus niet tot uw persoon.

 

Zoekopdrachten

Wanneer u op de Zeeuwse beads website de zoekfunctie gebruikt dan worden de technische kenmerken van uw zoekopdracht in zogenaamde logfiles op de servers van qputer bijgehouden.
Deze gegevens worden uitsluitend ten behoeve van statistische analyses gedurende enkele maanden bewaard. Zeeuwsebeads.nl gaat niet na (als dat al zou kunnen) wie welk ip-nummer op welk moment gebruikt en wij herleiden deze gegevens dus niet tot uw persoon.

 

Google Analytics

Zeeuwsebeads.nl kan gebruik maken van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies om Zeeuwsebeads.nl te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw ip-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw ip-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren zoals hierboven aangegeven. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

 

Contactformulieren en e-mail

Wanneer u een contact-, aanmeld- of informatieformulier op de website van Zeeuwsebeads.nl invult en opstuurt, of een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u Zeeuwsebeads.nl toestuurt samen met de technische kenmerken door ons bewaard zolang als naar de aard van het formulier en van uw bericht nodig of redelijk is voor de volledige beantwoording, afhandeling en/of verantwoording naar aanleiding van uw bericht. Uw bericht kan daarnaast terecht komen in het e-mailarchief , waar het als gevolg van back-up procedures en wettelijke bewaarplicht gedurende 7 jaar kan worden bewaard.

 

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Zeeuwsebeads.nl verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren.
Zo slaan wij gegevens op bij het aanmaken van een account en de financiële administratieve afhandeling. Ook heeft Zeeuwsebeads.nl gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugbetaling. Na het plaatsen van een bestelling wordt een offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

 

Derde ontvangers

Wij geven de door jou verstrekte gegevens nooit door aan derde partijen.
Verder zullen wij de door jou verstrekte gegevens ook niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht of toegestaan is. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat de politie in het kader van fraudeonderzoek gegevens bij ons opvraagt. In dat geval zijn wij wettelijk verplicht deze gegevens af te geven.

 

Jouw rechten
Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Zeeuwsebeads.nl het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Zeeuwsebeads.nl onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Zeeuwsebeads.nl gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden.

Uiteraard kun je contact met Zeeuwsebeads.nl opnemen, bij voorkeur per e-mail op info@zeeuwsebeads.nl  om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Zeeuwsebeads.nl niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt?
Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Inzage en wijzigen van gegevens

Als je een account hebt kun je daarop inloggen om je gegevens in te zien en te wijzigingen.
Indien je dit niet hebt, of deze gegevens niet meer weet; kan je ook contact opnemen met Zeeuwsebeads.nl via de volgende gegevens:

Telefonisch
0111 – 412 443

E-mail
Via het contactformulier op de website www.zeeuwsebeads.nl
of  info@zeeuwsebeads.nl

Post
Zeeuwse Beads
Dam 7
4301 JA Zierikzee
Om misbruik te voorkomen vragen wij je, bij een schriftelijk verzoek tot inzage, je adequaat te identificeren, door een kopie van een geldig legitimatiebewijs mee te sturen. Vergeet niet om op de kopie jouw BSN én jouw pasfoto af te schermen.

 

Gebruik van persoonsgegevens

Bij het gebruik van onze website laat je bepaalde gegevens bij Zeeuwsebeads.nl achter.
Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Zeeuwsebeads.nl verwerkt niet altijd alle onderstaande gegevens. Dat is namelijk afhankelijk van welke functionaliteiten op onze websites jij kiest te gebruiken.

 

Persoonsgegevens

Afhankelijk van de diensten en functionaliteiten die je op onze websites gebruikt, kunnen wij de volgende persoonsgegevens van jou verwerken:
– Naam
– Bedrijfsgegevens
– E-mailadres
– Gebruikersnaam
– IBAN
– Informatie die je zelf invult in een open veld, zoals een notitie bij een bestelling of een bericht in het contactformulier
– Gegevens over je bestelling bij Zeeuwsebeads.nl
-Technische meetgegevens van de apparatuur zoals IP -of  MAC-adres, en jouw surfgedrag op onze websites
– Telefoonnummer

 

Doeleinden

Wij verwerken bovenstaande gegevens voor een of meer van de volgende doeleinden (mede afhankelijk van welke functionaliteiten jij gebruikt):
– om jou de mogelijkheid te bieden gebruik te maken van alle functionaliteiten op de websites.
– om jouw bestelling te verwerken en je te informeren over het verloop daarvan.
– om je te benaderen over je klacht omdat we daar onderzoek naar willen doen.
– om met jou te communiceren door middel e-mail of telefonisch contact.
– om jouw vragen te beantwoorden of jouw klachten te behandelen via social media, e-mail, per post of telefonisch.
– om onze websites te verbeteren.
– om jouw facturen te kunnen sturen.

 

Beveiliging en bewaren

Zeeuwsebeads.nl heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen tegen misbruik en fraude. Zeeuwsebeads.nl schakelt bij de uitvoering van haar diensten tevens qputer in. Voor zover qputer bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. qputer ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens.

Wij bewaren de gegevens niet langer dan noodzakelijk is. Uitgezonderd hiervan zijn de gegevens die wij langer moeten bewaren omdat de wet ons dit verplicht.

 

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag.
Laat het weten bij voorkeur per e-mail op info@zeeuwsebeads.nl

 

Inwerkingtreding

Deze (vernieuwde) privacyverklaring is in werking getreden op 25 Mei 2018.

 

Wijziging van Privacy Statement

Zeeuwsebeads.nl behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd.
Jouw gegevens gebruik wij nooit zonder toestemming voor andere doeleinden.

Het is daarom aan te raden om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

 

Mei 2018

Dit is het Privacy Statement van Zeeuwsebeads.nl gevestigd te Zierikzee, Dam 7, 4301 JA,
ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel nummer: 22032802

 

 

Zeeuwse Beads maakt gebruik van functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op deze website. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten